Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Erilaisten neurologisten sairauksien ja vammojen, kuten mm. Parkinson, MS, ALS, reumasairaudet, selkäydinvammat, aivohalvaukset, erilaiset kehitysvammat, aiheuttamat liikuntavammat tai ongelmat liikkumisessa ja siihen kuuluva fysioterapia ovat vahvaa osaamisaluettamme.

Kuntoutuksen tavoitteet asetetaan aina yksilöllisesti, yhdessä asiakkaan ja/tai omaisen kanssa. Kokonaisvaltaisella ja yksilöllisellä kuntoutuksella pyritään kohentuneen toimintakyvyn kautta vaikuttamaan ihmisen elämisen laatuun. Palveluihimme kuuluu myös apuvälinetarpeen ja mahdollisten kodin muutostöiden arviointi sekä raportointi.

Kuntoutus on mahdollista toteuttaa myös koti-, koulu- ja palvelutalokäynteinä tilanteen niin vaatiessa. Paikkakunnat, joissa toimimme, ovat Jyväskylä, Laukaa, Lievestuore, Toivakka, Hankasalmi ja Leivonmäki.

Toteutamme kuntoutuksen ostopalvelusopimuksella, pääasiassa yhdessä KELAN kanssa. Myös sairaanhoitopiirit, kaupungit, kunnat ja vakuutusyhtiöt voivat olla maksava taho. Asiakaskuntamme koostuu aina kouluikäisistä lapsista ikääntyviin henkilöihin.