Naprapatia
NAPRAPATIA
  • Naprapatia keskittyy tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien ja toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Suurin osa naprapaatin vastaanotolle hakeutuvista asiakkaista kärsii äkillisesti alkaneista, toistuvista tai pitkittyneistä kiputiloista, säteily- ja puutumisoireista, huimauksista tai liikerajoituksista nivelistössä ja pehmytkudoksissa, jotka häiritsevät normaalia elämää ja laskevat toimintakykyä.

Naprapaatin ydinosaamista ovat kliininen tutkiminen ja päättely sekä sen pohjalta  suoritettu manuaalinen pehmytkudosten, nivelten ja hermorakenteiden käsittely.

Manuaalisten käsittelyiden lisäksi toinen tärkeä osa naprapaatin työtä on ohjata asiakasta aktiiviseen kuntoutumiseen liikunnan sekä koti- ja saliharjoitteiden avulla.

Naprapaatin vastaanotolta kannattaa hakea apua erilaisiin selkä- ja niskakipuihin, olkapääongelmiin, iskiasoireisiin, niskaperäisiin päänsärky- ja huimausoireisiin, yläraajojen kiputiloihin (kyynärpää ja ranne), alaraajojen kiputiloihin (lonkka, polvi ja nilkka/jalkaterä), purentaelimistön ongelmiin sekä liikunta- ja rasitusvammoihin.

OTA MEIHIN YHTYETTÄ JA KYSY LISÄTIETOJA